Courvoisier Cognac

Courvoisier Cognac er måske Verdens fineste Cognac. Hos Bevco kan du købe Courvoisier Cognac til Grossistpris. Med vores Prisgaranti garanterer vi markedets laveste priser. Bestil i dag og få lynhurtig levering
Filtrer produkter
Courvoisier Cognac

Courvoisier Cognac er ejet af Forture Brands. Firmaet har til huse i Jarnac i Charente, Frankrig. Courvoisier Cognac blev officielt etableret i 1835 af Felix Courvoisier, der drev en vin- og spiritusforretning, man begyndte således at producere Courvoisier for over 200 år siden. Historien melder at de først rigtig opnåede succes, da Napoleon Bonaparte under et besøg faldt pladask for den luksuriøse Courvoisier cognac. Courvoisier er i dag ejet af Beam Inc., men cognac fremstillingen foregår dog stadig i Jarnac i Frankrig. I Courvoisier serien finder du blandt andet udgaver som VS, VSOP, VSOP Exclusif og XO Imperial.

 

Courvoisier produceres den dag i dag som sagt i  Jarnac i Charente regi­onen i det sydlige Frankrig. Courvoisier er specielt kendt for sin høje kvalitet, som blandt andet kommer til udtryk ved at Courvoisier er den eneste cognac, der er blevet tildelt Fran­krigs højeste anmærkning – ”Prestige de la France”. I dag har Courvoisier stadig fuld kontrol med alle led i produktionen af deres cognac, hvilket sikrer den høje kvalitet og blandt andet har medført, at Courvoisier VSOP er den hurtigst voksende VSOP på verdensplan.

 

Prøv en af de fineste cognacer i verden og tag med Napoleon på et smagsfult og luksuriøst cognaceventyr

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?