MenuMenu
  • Drikkevarer & tilbehør one-stop-shop med 2.000+ varer online
  • Tlf. +45 71 99 22 00 hverdage fra kl. 9:00-16:30
  • Bestil inden 14.00 så sender vi samme hverdag
Søg Søg Fragt FRAGT information Din kurv 0,00 DKK priser inkl. moms
Filtrer produkter

Colombian

Colombian

Colombian Gin er en botanisk gin-serie, der bliver fremstillet af Dictador Destilleriet. Colombian Gin er ganske særlig, både i smag, duft og udtryk. Colombian Gin skiller sig især ud ved at være fremstillet hovedsageligt på melassen fra colombianske sukkerrør, som man normal vis bruger i fremstillingen af rom. Spiritusbasen i Colombian Gin er ydermere destilleret hel top til fem gange, hvilket netop er med til at give den lækre, rene og karakteristiske smag i ginen. Udover den nøjsommelige destilleringsproces, lagres Colombian Gin i 36 måneder i egetræsfade, der tidligere er anvendt til at lagre Dictador rommen.

Colombian Gin er som sagt en botanisk gin, der er fremstillet og baseret på en unik colombiansk frugt kaldet Limon Mandarino, der er en framragende kombination af frisk og syrlig lemon og sødmefuld, solmoden mandarin. Netop sammensætningen af disse frugter, giver en botanisk, frugtig og komplet afbalanceret eksotisk Gin i særdeles verdensklasse.

På bevco.dk forhandler vi de populære, eksotiske og lækre Colombain gin til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk