Colombian Gin

Colombian Gin er en botanisk gin-serie, der bliver fremstillet af Dictador Destilleriet. Colombian Gin er ganske særlig, både i smag, duft og udtryk. Bstil Colombian Gin til de bedste og billigste priser, med dag-til-dag-levering direkte til døren her hos Bevco.

Filtrer produkter
Colombian Gin

Colombian Gin er en botanisk gin-serie, der bliver fremstillet af Dictador Destilleriet. Colombian Gin er ganske særlig, både i smag, duft og udtryk. Colombian Gin skiller sig især ud ved at være fremstillet hovedsageligt på melassen fra colombianske sukkerrør, som man normal vis bruger i fremstillingen af rom. Spiritusbasen i Colombian Gin er ydermere destilleret hel top til fem gange, hvilket netop er med til at give den lækre, rene og karakteristiske smag i ginen. Udover den nøjsommelige destilleringsproces, lagres Colombian Gin i 36 måneder i egetræsfade, der tidligere er anvendt til at lagre Dictador rommen.

Colombian Gin er som sagt en botanisk gin, der er fremstillet og baseret på en unik colombiansk frugt kaldet Limon Mandarino, der er en framragende kombination af frisk og syrlig lemon og sødmefuld, solmoden mandarin. Netop sammensætningen af disse frugter, giver en botanisk, frugtig og komplet afbalanceret eksotisk Gin i særdeles verdensklasse.

På bevco.dk forhandler vi de populære, eksotiske og lækre Colombain gin til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?