Ciroc Vodka

Ciroc vodka så for første gang dagens lys i Frankrig i 2003. Ciroc er altså en forholdvis ny spiller på vodkamarkedet, men ikke desto mindre indhyllet i kvalitet og popularitet. Køb din Ciroc vodka hos Bevco og Spar penge. Stort udvalg, Billigste priser og hurtig forsendelse. Køb nu
Filtrer produkter
Ciroc Vodka

Ciroc vodka så for første gang dagens lys i Frankrig i 2003. Ciroc er altså en forholdvis ny spiller på vodkamarkedet, men ikke desto mindre indhyllet i kvalitet og popularitet. Ciroc har formået at manifestere sig som en lækker premium vodka, og er i dag at finde på mange forskellige diskoteker og klubber rundt omkring i verden.

Ciroc er fremstillet på druer, der først høstes sidst på sæsonen når frosten har sat ind. Brugen af de frosne druer bevirker at Ciroc har en helt unik og frisk smag i forhold til mange andre vodkamærker, der typisk produceres på hvede. Den helt særprægede fremstillingsmetode på druer, gør blandt andet at Ciroc kan nydes af glutenallergikere.

Udover at Ciroc fremstilles på kvalitetsdruer, så destilleres vodkaen også fem gange, og netop antallet af destilleringer er med til at definere kvaliteten af en vodka. Den femdobbelte destillering gør Ciroc til en ren og fin vodka, der faktisk sagtens kan nydes rent. Ciroc fås i en serie af forskellige smagsvarianter, som du naturligvis også kan få fingrene i her på Bevco.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?