• Drikkevarer & tilbehør one-stop-shop med 2.000+ varer online
  • Tlf. +45 71 99 22 00 hverdage fra kl. 9:00-16:30
  • Bestil inden 14.00 så sender vi samme hverdag
FRAGT information 0,00 DKK priser inkl. moms
Filtrer produkter

Ciroc

Ciroc

Ciroc vodka så for første gang dagens lys i Frankrig i 2003. Ciroc er altså en forholdvis ny spiller på vodkamarkedet, men ikke desto mindre indhyllet i kvalitet og popularitet. Ciroc har formået at manifestere sig som en lækker premium vodka, og er i dag at finde på mange forskellige diskoteker og klubber rundt omkring i verden.

Ciroc er fremstillet på druer, der først høstes sidst på sæsonen når frosten har sat ind. Brugen af de frosne druer bevirker at Ciroc har en helt unik og frisk smag i forhold til mange andre vodkamærker, der typisk produceres på hvede. Den helt særprægede fremstillingsmetode på druer, gør blandt andet at Ciroc kan nydes af glutenallergikere.

Udover at Ciroc fremstilles på kvalitetsdruer, så destilleres vodkaen også fem gange, og netop antallet af destilleringer er med til at definere kvaliteten af en vodka. Den femdobbelte destillering gør Ciroc til en ren og fin vodka, der faktisk sagtens kan nydes rent. Ciroc fås i en serie af forskellige smagsvarianter, som du naturligvis også kan få fingrene i her på Bevco.

Vil du se vores priser med eller uden moms?

Du bekræfter herved at være fyldt 18 år
er du ikke fyldt 18 år klik her