Chivas Regal Whisky

Chivas Regal er en luksuriøs skotsk whisky med en lang og stolt historie, der går helt tilbage til 1800-tallet. Køb Chivas Regal Whisky hos Bevco og få prisgaranti på din bestilling

Filtrer produkter
Chivas Regal Whisky

Chivas Regal er en luksuriøs skotsk whisky med en lang og stolt historie, der går helt tilbage til 1800-tallet. Allerede omkring 1837 så den første flaske Chivas regal dagens lys, da skotten William Edward åbnede en lille vin- og kolonialforretning. Edward døde i 1841 og Jams Chivas overtog herefter handlen, og omdøbte navnet til Chivas Brothers, herfra løs startskudet til den Chivas Regal, vi i dag kender.

Chivas Regal er en kvalitets whisky, der er ankerkendt i hele verden, og den anses for at være en af de mest prestigefyldte skotske whiskyer. Chivas Regal anerkednes især for sin bløde og runde smag, der er et resultat af den omhyggelige destillering og lagring på amerikanske egetræsfade. Under fremstillingen af Chivas Regal benyttes endvidere en tredobbelt blending, hvor malt- og grainwhisky blandes og lagres. denne specielle teknik er med til at definere Chivas Regals bløde og jævne udtryk.

Chivas Regal har 3 varianter af kvalitetswhisky i deres sortiment, Chivas 12, Chivas 18 og Chivas 25. Du finder naturligvis alle tre Chivas Regal varianter her på Bevco til de bedste priser og med Levering direkte til døren i sikker emballage.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?