Carlsberg

At kalde Carlsberg et lokalt dansk bryggeri, lyder måske lidt som en joke. Men faktisk er det lige nøjagtig, hvad Carlsberg er - eller i hvert fald var. Det hele startede nemlig på et mindre bryggeri i Danmark, men den dag i dag er Carlsberg repræsenteret og solgt på over 150 markeder verden over og den dag i dag kan Carlsberg brøste sig af at være blandt de fire førende bryggerier i verden med produktion i omkring 35 lande.
Filtrer produkter
Carlsberg

Carlsbergs store internationale succes har dog ikke ændret på bryggeriets tilknytning til Danmark, og Carlsberg er den dag i dag stadig danskernes foretrukne øl.

Carlsberg Bryggeri har stolte rødder helt tilbage til 1847, hvor grundlæggeren J. C. Jacobsen stiftede Carlsberg bryggeriet og allerede få år efter oplevede Carlsberg og deres øl anerkendelse fra den danske befolkning såvel som fra udlandet. Carlsberg gik efterhånden til at være landsdækkende, og specielt i årtierne efter 2. verdenskrig begyndte bryggeriet at etablere produktion i udlandet. I Danmark blev den oprindelige Carlsberg Pilsner tilgængelig iblandt den danske befolkning i 1904, og blev hurtigt danskernes foretrukne favorit øl fra Carlsberg Bryggeriet.

Carlsberg og deres evindelige søgen efter kvalitet, har været skælsættende for udviklingen af ølproduktion verden over og har været med til at sætte standarden for en hvordan en rigtig pilsner bør smage - hvad end det er som fadøl eller flaskeøl.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?