Captain Morgan

Se vores store udvalg af Captain Morgan, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige varer til priser fra 129,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Captain Morgan

Captain Morgan Rum Company blev grundlagt i 1945, og er i særdeleshed kendt for deres krydrede caribiske rom. Sam Bronfman, der var administrerende direktør for Seagram's, kom til Caribien i starten at 1940'erne og så hurtigt de store muligheder ved krydret rom. Captain Morgan Rum Company købte senere Long Pond destilleriet på Jamaica og samtidig købte Sam en familieopskrift af brødrerne Levy, der var to jamaicanske farmaceuter fra Kingston. Denne opskrift er den dag i dag inspirationen til Captain Morgan Rom.

Captain Morgan har en blød og medium fyldig smag, der yder de fleste drinks retfærdighed. Captain Morgan er en spiritus, baseret på en hemmelig blanding af forskellige typer af caribisk rom, milde krydderier og andre naturlige aromaer. Den får sin fyldige og ravfarvede kulør fra de brændte fade af egetræ, som den fadlagres i. Captain Morgan er især perfekt at blande med iskold cola.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?