Capri-Sun

Se vores store udvalg af Capri-Sun, hvor du kan vælge mellem 6 forskellige varer til priser fra 20,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Capri-Sun

Startskuddet til Capri-Suns succes skal findes helt tilbage i 1931 med stiftelsen af en lille virksomhed i Tyskland, der udelukkende gør sig i naturlige råstoffer til fødevareproduktion. Grundlæggeren hedder Rudolf Wild, og han stiler efter udelukkende at producere naturlige råstoffer til fødevareproduktion. Der skal dog gå næsten 40 år, før de første partier af den ikoniske drikkepose rulles ud på det tyske marked i 1969 – til gengæld bliver den med sin praktiske indpakning og friske smag en stensikker succes. Med et relativt beskedent antal smagsvarianter bestående af den evigt populære appelsin (Orange) og måske knapt så udbredte citron, er der løbet meget vand under broen siden, men om der er én smagsvariant, eller om der er 40, er sådan set ét fedt; Capri-Sun var kommet for at blive.

Capri-Sun / Capri-Sonne lanceres internationalt

10 år efter sin debut på det tyske marked, lanceres den internationalt med hjælp fra bokselegenden Muhammed Ali, der lige er inde og slå et par slag (ha-ha) for promoveringen af den lækre juice, der i dag sælges i over 16 forskellige lande. Citronen er godt nok blevet kasseret sidenhen, men den klassiske Orange, der altså bare er og forbliver folkets favorit, har nu fået selskab af varianter som Multivitamin, Kirsebær, Cola Mix og Safari Fruits.

Én ting, der dog ikke har ændret sig, er devisen om, at produkterne skal være så naturlige som muligt; du finder simpelthen ingen konserveringsmidler, tilføjede farver, eller kunstige sødestoffer i Capri-Suns sortiment. Derudover lanceres den nu også i en smart udgave med skruelåg, så du ikke længere behøver at høvle den i ét hug, hvis du pludseligt får travlt, men let kan skrue låget på igen og putte den i rygsækken.

Capri-Sun og Capri-Sonne er altså det samme

Før du får nervøse tics og eksistentiel krise over ’Capri-Sun’ frem for ”-Sonne’, så bare rolig; det tidligere navn, Capri-Sonne er sådan set bare gået fra tysk til engelsk, så du har altså ikke levet hele dit liv på en løgn.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?