Brøndum Snaps

Brøndum Snaps når det skal være dansk! Ægte Dansk Kvalitet til billige Grossistpriser. Køb din favorit Brøndum med Dag-til-Dag Levering direkte til døren. Bestil nu.
Filtrer produkter
Brøndum Snaps

Brøndum Snaps er det mest traditionsrige og tilmed ældst eksisterende snapsemærke i Danmark. Med en stolt historie, der går helt tilbage til 1840, hvor Anthon Brøndum grundlagde sit eget snapsebrænderi ved navn A. Brøndum & Søn. Anthon Brøndum var en stor og passioneret snapseethusiast, der viede sit liv til at fremstille og blande kryddersnaps med fortræffelig smag. 

Brøndum er den dag i dag en del af Aalborg akvavit, og Brøndum Snaps er en ren og krystalklar kommenakvavit både i smag og i udtryk. Akvavitten har en karakteristisk let og tør krydret duft af kommen og lakrids. Brøndum er kendetegnet ved en god og mild smag af kommen og nellike og har en spændende bitter eftersmag. Det er en dejlig klar snaps med en naturlig smag. Dette gør også Brøndum aldeles velegnet til hjemmelavet snaps, hvor man selv har rig mulighed for at tilføje smagsvarianter. Brøndum snaps består som udgangspunkt nemlig kun af den reneste sprit og en anelse sukker. Brøndum Snaps bør naturligvis nydes afkølet i smukke langstilkede glas. Brøndum er en klassiker på det danske frokostbord, når der rigtig skal nydes og hygges.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?