Bombay Sapphire

Se vores store udvalg af Bombay Sapphire, hvor du kan vælge mellem 4 forskellige varer til priser fra 139,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Bombay Sapphire

Bombay Sapphire Gin blev lanceret i 1987 og bliver distribueret af Bacardi. Bombay Sapphire Gin er fremstillet på intet mindre end på end 10 forskellige ingredienser, der allesammen er med til at definere og konstituere smagen af Bombay. Med ingredienser som mandel, lemonskal, lakrids, enebær, orrisrod, angelicarod, koriander, kassiakanel, cubeb peber og paradisfrø er Bombay Sapphire en bobme af lækre smagseksplosioner. Bombay Sapphire Gin er destilleret 3 gange i en såkaldt carterhead, hvor alkoholdampene passerer igennem en maske, der indeholder de 10 ingredienser. Denne proces er med til at trække alle smagsnuancer ud af ingredienserne og tilfører på den måde aroma til spiritussen.  

Denne form for destilleringsproces giver Bombay Sapphire Gin en lettere og mere botanisk gin end andre gintyper, der er destilleret ved hjælp af den mere almindelige kobber still. Til sidst bliver der tilføjet vand fra Lake Vyrnwy, så alkoholstyrken på Bombay Sapphire Gin bliver 40%. Bombay Sapphire Gin er en af de mest populære gin i Danmark, og er utrolig lækker i gode drinks, såsom gin & tonic og Tom Collins. 

Elsker du også hvidvin & mousserende vin? Se vores sortiment af hvidvine & mousserende vin.

 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?