Bols Likør

Du kan ikke lave en rigitg isbjørn uden Bols Blue! Her kan du købe Bols Likør til Grossistpriser. Find din favorit Bols variant til den bedste pris, med dag-til-dag-levering direkte til døren. Køb nu.
Filtrer produkter
Bols Likør

Bols serien må siges at være bartendernes svar på en malers palet og en tømres hammer. I hvert fald er Bols en verden af farver og smage, som kan tilsættes drinks og cocktails i alverdens sammenhænge. Bols likørserien er nærmest en uundværlig ingrediens i enhver bar, da de forholdsvist alkohollette likører kan tilsættes stort set hvilken som helst drink og pifte den op. Om man skal bruge en frugtlikør til t tilføre smag, en farvelikør til at skabe farve eller måske en sukkerlikør til at skabe sødme - ja, så har Bols serien det hele.  

Produktionen af de farvede Bols likører er faktisk en ganske kompliceret proces, eller måske mere præcist en lang række komplicerede processer. Fremstillingsmetoden afhænger nemlig af hvilke ingredienser den enkelte Bols likør skal tilføres. Det kan eksempelvis være fra nødder, frugter, bær, krydderier osv. Ingredienserne bliver således  tilføjet spiritussen og senere redestilleret sammen med andre ingredienser. 

Bols er et gammelt og stolt likørhus, så tradition spiller en afgørende og vigtig rolle i måden hvorpå Bols fremstilles. Faktisk er Bols det ældste destilleret spiritus brand, med en historie der kan dateres helt tilbage til 1575, da Bols familien åbnede det første lille destilleri i Amsterdam. Sidenhen har en kombination af passion, håndværk og nysgerrighed resulteret i en bred serie af forskelligartede likører. 

Lad dig friste af vores store udvalg af Bols her på Bevco, og opgrader dine drinks og cocktails med spændende likører.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?