MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

BenRiach

BenRiach

BenRiach er et gammelt og traditionsrigt whiskydestilleri, der ligger smukt placeret i hjertet af den skotske whisky region Speyside. BenRiach destilleriet ejes og drives af BenRiach Distillery Company , der blev etableret og grundlagt helt tilbage i 1898 af John Duff. BenRiach destilleri fremstiller skotsk kvalitets single malt whisky ud fra gamle stolte produktionstraditioner og metoder. Den vand, der bruges i fremstillingen af den lækre BenRiach whisky løber i underjordiske kilder lige under destilleriet, og netop den omkringliggende natur og omkransende landskab er med til at definere den lækre BenRiach whisky i både smag og udtryk.

BenRiach Whisky destilleri oplevede efter sin grundlæggelse tilbage i 1898 nogle hårde år, hvor flere forskellige samfundsmæssige kriser, var med til at gøre det svært for whisky producenter rundt omkring i Skotland - herunder også BenRiach. BenRiach holdte sig dog stædigt på benene og særligt år 2004, skulle vise sig at blive startskuddet på den store succes som BenRiach whisky oplever den dag i dag. Her begyndte man nemlig at fokusere på markedsføringen af BenRiach whisky som en high-end, kvalitets Speyside single malt whisky. Det er ydermere i dette år at de første BenRiach Heart of Speyside, 12års, 16års og 20års whiskyer fremstilles for første gang. Det betaler sig for BenRiach at ændre strategi og fokus, og allerede i 2009 vinder BenRiach titlen som*Whisky Distiller of the Year’ til den ikoniske Whisky Awards i London.

På bevco.dk forhandler vi de lækre kvalitets whiskyer fra BenRiach til faste lave grossistpriser til både privat- og erhvervskunder. Vi leverer desuden hurtigt, sikker og nemt i hele Danmark, dag-til-dag.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk