MenuMenu
  • Drikkevarer & tilbehør one-stop-shop med 2.000+ varer online
  • Tlf. +45 71 99 22 00 hverdage fra kl. 9:00-16:30
  • Bestil inden 14.00 så sender vi samme hverdag
Søg Søg Fragt FRAGT information Din kurv 0,00 DKK priser inkl. moms
Filtrer produkter

BenRiach

BenRiach

BenRiach er et gammelt og traditionsrigt whiskydestilleri, der ligger smukt placeret i hjertet af den skotske whisky region Speyside. BenRiach destilleriet ejes og drives af BenRiach Distillery Company , der blev etableret og grundlagt helt tilbage i 1898 af John Duff. BenRiach destilleri fremstiller skotsk kvalitets single malt whisky ud fra gamle stolte produktionstraditioner og metoder. Den vand, der bruges i fremstillingen af den lækre BenRiach whisky løber i underjordiske kilder lige under destilleriet, og netop den omkringliggende natur og omkransende landskab er med til at definere den lækre BenRiach whisky i både smag og udtryk.

BenRiach Whisky destilleri oplevede efter sin grundlæggelse tilbage i 1898 nogle hårde år, hvor flere forskellige samfundsmæssige kriser, var med til at gøre det svært for whisky producenter rundt omkring i Skotland - herunder også BenRiach. BenRiach holdte sig dog stædigt på benene og særligt år 2004, skulle vise sig at blive startskuddet på den store succes som BenRiach whisky oplever den dag i dag. Her begyndte man nemlig at fokusere på markedsføringen af BenRiach whisky som en high-end, kvalitets Speyside single malt whisky. Det er ydermere i dette år at de første BenRiach Heart of Speyside, 12års, 16års og 20års whiskyer fremstilles for første gang. Det betaler sig for BenRiach at ændre strategi og fokus, og allerede i 2009 vinder BenRiach titlen som*Whisky Distiller of the Year’ til den ikoniske Whisky Awards i London.

På bevco.dk forhandler vi de lækre kvalitets whiskyer fra BenRiach til faste lave grossistpriser til både privat- og erhvervskunder. Vi leverer desuden hurtigt, sikker og nemt i hele Danmark, dag-til-dag.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk