MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Belvedere Vodka

Sæt gang i festen med Belvedere Vodka! Køb den kendte Belvedere vodka online. Lave priser og hurtig levering. Vi matcher alle priser du finder i Danmark. Vi har alle størrelser, fra 0,75 til 6 liter. Du vælger selv. Levering direkte til døren.

Belvedere Vodka

Belvedere Vodka er en polsk premium vodka, der er produceret og distribueret af Moët Hennessy. Belvedere Vodka er opkaldt efter det polske Præsidentpalads, Belweder, der også er illustreret på de smukke højhalsede Belvedere flasker. Belvedere er en luksus vodka for sig, og den er i sandhed svær at komme udenom, hvis barskabet skal fyldes op med en lækker, velsmagende og smuk vodka. 

Belvedere Vodka bliver udelukkende produceret i den polske by Zyrardów. Denne ekslusive centralisering af produktionen er med til at kvalitetssikre, at der kun bliver brugt de allerbedste råvarer til at fremstille den ekslusive Belvedere vodka. Særligt kendetegnende for Belvedere, er blandt andet netop at den fremstilles på vand fra Belvederes egen artesiske brønd. Det er altså tale om en luksuriøs vodka, der er fremstillet på de absolut bedste råvarer og en vodka der kombinerer mere end 600 års ekspertise indenfor produktion med et kompromisløst engagement i kvalitet og kulturarv.

Der er altså flere forskelllige faktorer, der er med til at manifestere Belvedere som en af verdens lækreste og fineste vodkabrands. Belvedere fåes i flere forskellige smagsvarianter, og er ligeledes særligt kendt for en lang række forskellige størrelser. Blandt andet produceres Belvedere på de populære og stilrige 6 liters flasker. Uanset størrelse er du altid sikret den bedste smag, når du vælger en Belvedere vodka. Men et rent og smuk udtryk vil du opleve smagstoner af vanilje, der gør vodkaen betydeligt mere afrundet end mange andre vodkaer. 

Belvedere er symbolet på kvalitet og raffineret stil. Køb din favorit Belvedere variant og størrelse her på Bevco til billige Grossistpriser og med dag-til-dag Levering.  

 

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk