Beluga Vodka

Beluga vodka er en luksuriøs, premium vodka i særklasse. Beluga er en russisk spiritusskat, der produceres i hjertet af Sibirien efter de traditionsringe forskrifter på en spændende blanding af bygmalt, rent sibirisk kildevand og ekstrakt af vilde jordbær. Netop denne smagssammensætning gør vodkaen blød, ren og elegant  og Beluga er da også symbolet på absolut kvalitet i alt fra råvarer til design. Når du køber Beluga vodka, får du således et produkt, der er indbegrebet af luksus og nydelse – en oplevelse for den kræsne kender og vodkaelskeren.

Beluga er en maltbaseret vodka fremstillet på traditionsrige metoder, der er over 100 år gamle. Denne proces indebærer en naturlig gæringsproces, hvor der ikke tilsættes kunstige tilsætningsstoffer. Netop dette, gør at Beluga er en både naturlig og miljøvenlig vodka i en absolut liga for sig.Beluga vodka fremstilles på det berømte og anerkendte Mariinsky Distillery. Mariinsky destilleriet blev grundlagt i 1900 i hjertet af Sibirien. Området betegnes som et af de mest miljøvenlige og naturrige områder i Rusland. Det russiske destilleri bærer en stor del af æren for at Beluga vodka er luksus og kvalitet i verdensklasse. Med banebrydende produktionsudstyr, brugen af  rent og krystalklart vand fra sibiriske brønde samt en unik geografisk placering har Beluga manifesteret sig som et af verdens førende premium vodka brands.  

Find din Beluga favorit lige her på bevco.dk. Vi har naturligvis den luksuriøse vodka i alle størrelser lige fra små flakser til magnumflasker og i smukke indpakninger, der fuldender kvaliteten og sætter prikken over i’et. 

Få unikke tilbud og nyheder - tilmeld vores nyhedsbrev