MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Ballantines

Ballentines er lig med Kvalitet og Elegance. Ægte skotsk Kvalitet til billige Grossistpriser. Køb din favorit Ballentines online med Dag-til-Dag Levering direkte til døren. Bestil nu.

Ballantines

Ballantines må siges at være symbolet på både elegance og prestige når det kommer til skotsk whisky. Ballantines er en lækker blended og smagsfuld whisky, hvis oprindelse spores helt tilbage til omkring 1827. Her blev Ballentines grundlagt af den skotske bonde, George Ballentine, hvorefter whiskyen er opkaldt. Han startede med at sælge sin Ballantine whisky i små partier i det lokale supermarked, men sidenhen er whiskyen blevet en stor succes og eksporteres den dag i dag til lande i hele verden. 

Ballentines har i mange hundrede år været kendt for at være en kvalitetsrig, blended  whisky. Den skotske Ballantines består af en sammensætning af malt fra alle de fire hjørner af Skotland, Speyside, Lowlands, Islay og Highlands, og rummer således ikke kun en fortrinlig smag, men også en smuk historiefortælling. Når Ballentines lagres bruges udelukkende håndlavede fade, som tidligere har været brugt til bourbon. Denne lagringsproces, giver Ballentines en blød, let sødelig og særdeles velafbalanceret smag.

Her på Bevco.dk, har vi naturligvis samlet et lækkert udvalg fra Ballentines, så du både kan få fingrene i Ballantines finest, 12 års og 17 års whisky. Køb allerede i dag til billige grossistpriser og med hurtig levering lige til døren.

Er du over 18 år?