Albani Øl

Se vores store udvalg af Albani Øl, hvor du kan vælge mellem 22 forskellige varer til priser fra 119,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Albani Øl

Albani er en helt særlig fynsk klassikker, og historien melder, at det faktisk var H.C. Andersens foretrukne øl. I et brev skulle han efter sigende have skrevet; 'Jeg kan ikke rose denne øl højt nok. Den er forfriskende, delikat og stærk'. Om det er sandhed eller fiktion, ved vi ikke med sikkerhed. Vi ved dog med sikkerhed at vi er enige i dommen over Albani. Det er nemlig en rigtig lækker øl, der den dag i dag ikke kun går direkte i hjertet på fynboer, men også på ølelskere i resten af Danmark.

Albani Bryggerierne blev allerede grundlagt i 1859 i det centrale Odense. Faktisk blev Albani grundlagt som et resultat af den stigende efterspørgsel på udenlandsk øl, herunder bayers øl. Albani blev således etableret som et bayersk bryghus i Odense. Det traditionsrige Albani Bryghus har i dag fusioneret med Royal Unibrew, men det er dog stadig de gode, gamle opskrifter, der definerer den stolte fynske øl.

Sortimentet er ligeledes vokset siden 1859, og tæller i dag Albani klassikere som Giraf Pilsner og Albani Classic. På bevco.dk har vi samlet alt det bedste fra Albani Bryghus og kan således både tilbyde flaskeøl og fadøl fra den fynske ølproducent. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og se om du forelsker dig ligeså meget i Albani Pilsner, som H.C. Andersen gjorde det.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?