0,00 DKK inkl. moms
Filtrer produkter

Agavita

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Agavita

Agavita er en lækker og smagsfuld Tequila, der tilmed er til at betale sig fra. Agavita er en stærk alkoholisk drik, der som en rigtig kvalitetstequila skal være, er fremstillet og fermenteret på juice fra agaveplanten. Som med mange andre produkter hænger kvalitet og pris sammen, men med Agavita Tequila får man virkelig den bedste af de billigere tequilaer. Agavita er kvalitet for pengene!

Agavita er en spændende spiritus, og er kun produceret i forholdvis små kvantiteter. Agavita er en autentisk tequila, fremstillet efter gode håndværksmæssige forskrifter og opfylder alle de restriktioner, der er forbundet med tequilaproduktionen.  

I Danmark er Agavita, og generelt tequila, hovedsageligt forbundet med et rent shot, men salt og citron. Agavita er dog med sin bløde  og afrundede smag også særdeles velegnet i drinks og cocktails, hvor kun fantasien sætter grænser. Agavita er ligeledes en af de tequilaer, som du sagtens kan nyde on the rocks - altså rent med en enkelt isterning eller to til at køle spiritussen ned med og fortynde den en anelse. Alt i alt er Agavita en rigtig lækker spiritus til pengene. Og med sine to forskellige varianter, Blanco og Gold er der en Agativa til enhver smag.

Du kan købe og bestille din Agavita Tequila her hos Bevco.dk med Prismatch og Dag-til-Dag Levering. 

Velkommen til Bevco

Er du privat- eller erhvervskunde?

Du bekræfter herved at være fyldt 18 år
er du ikke fyldt 18 år klik her