Bols Vodka Classic 37,5% 70 cl.

Bols Vodka Classic 37,5% 70 cl.

Pr. flaske 124,00 DKK  

100+ stk. på lager

Bols - Vodka af allerhøjeste kvalitet

Bols vodka er en naturlig vodka med polsk oprindelse, der nu produceres af det hollandske brand Lucas Bols, der blev etableret i 1575, hvilket gør brandet til verdens ældste. Vodkaen blev lanceret i 1989 og vandt Super Taste Award i 2010 af International Taste & Quality Institute i 2010.

Bols - Krystalklar premium-vodka

Bols vodka indeholder 37,5% alkohol, og har en neutral, krystalklar farve. Under fremstillingen filtreres den igennem trækulsfiltre, som resulterer i et ekstraordinært rent færdigt produkt, hvilket gør Bols vodka yderst velegnet til brug i cocktails. Bols Vodka er en super premium vodka der udelukkende produceres på rug af allerhøjeste kvalitet. Vodkaens unikke karakter er et resultat af en kombination af de bedste rugsorter, reneste kildevand og seksdobbelte destillation.

Denne vodka beskrives som frisk og velbalanceret, og går igennem en firdobbelt destillationsproces, hvilket bidrager til vodkaens blide sødme, neutrale stil og noter af sort peber og trækul. Grundet Bols vodkas yderst omstændige destillationsproces, lever den ikke blot op til EU's påkrævede spiritusstandarder – den overgår dem på alle parametre.    

Bols vodka har en neutral smag med en diskret of frisk nuance, hvorfor du med fordel kan nyde den ren, eller blande den i en række vodka-cocktails.

 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?