Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Bollinger Special Cuvée Brut Champagne 12% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

440,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Bollinger Brut Special Cuvée er lavet på 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Pinot Meunier, og 8 ud af 10 druer i denne champagne stammer fra Grand Cru og 1. Cru-marker i Champagne. 

Vinen gæres på gamle egetræsfade, hvilket fremmer kompleksiteten og strukturen i vinen. Bollingers Special Cuvée gennemgår 30 måneders flaskelagring på magnumflasker forud for degorgering. Herefter tappes vinen på almindelige 75 cl. flasker. 
I denne proces har Bollinger lanceret en ny champagneflaske til deres Special Cuvée. Flasken er lavet med inspiration fra en champagneflaske fra 1846, som blev fundet ved en tilfældighed i deres historiske kældre i Aÿ. Flaskehalsen er betydelig mindre end på de fleste andre champagneflasker, hvilket gør udviklingen af champagne mere harmonisk og velegnet til lagring. Den nye flaske skal ses som endnu en kvalitetsoptimering fra Bollingers side. 

Denne champagnes smag er rig og kødfuld med flotte noter af modne gule sommerfrugter, figner og kirsebær, samt lette strejf af marcipan, fennikelfrø, broiche og bagt æble. Special Cuvée rummer også Bollingers klassiske signatur-strejf af ingefær, nougat og honning, efterfulgt af en lang mineralsk afslutning. Det er en champagne der aldrig skuffer!
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer20369
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
RegionChampagne Regionen
Størrelse75 cl.
ServeringsforslagDesserter, Aperitif, Skaldyr, Tapas, Milde oste, Fisk, Fjerkræ, Kalvekød
DruePinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
MærkeBollinger
Alkohol12%
KategoriBrut Champagne, Non Vintage Champagne, Gaver til ham
ProptypeKork
GaveæskeGaveæske
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!