Jigger

Se vores store udvalg af Jigger, hvor du kan vælge mellem 8 forskellige varer til priser fra 39,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Jigger

En jigger er et uundværligt bartender-redskab, da den, trods sin ydmyge tilstedeværelse, har en altafgørende funktion under tilberedelsen af cocktails; både for bartenderen og gæsten. Jiggeren er især vigtig for de lidt uerfarne bartendere, da de i begyndelsen ikke er lige så bekendte med alkoholmængder som de mere garvede bartendere. Når det er sagt, så bør alle barer og natklubber være udstyrede med jiggere. Ordet jigger stammer fra USA i 1800-tallet og blev brugt som slang-ord til drinks på omkring 12 cl.

Der er naturligvis drinks der kræver mere fokus og omhyggelighed, som fx en Long Island Ice Tea, hvor der en masse ingredienser som skal harmonere med hinanden. Grundet denne cocktail indeholder i forvejen et højt alkoholindhold, skal mængden af de forskellige typer spiritus altså være helt nøjagtige, så den smager præcis som den skal. Du har helt sikkert oplevet at blive spurgt, om din drink skal være en dobbelt. Nogle foretrækker dette, andre gør ikke. Under alle omstændigheder kan du med en jigger lade gæsten bestemme selv, og lade jiggeren klare opgaven.

Alle vores jiggere findes med en standard mængde samt det dobbelte. Vi har naturligvis jiggere i forskellige prisklasser, så om du skal bruge en simpel jigger til baren derhjemme, eller om du skal bruge en lækker, professionel jigger til at fuldende din bars eksklusive udstråling, ligger vi inde med lige præcis dét, du skal bruge.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?