Barredskaber

Se vores store udvalg af Barredskaber, hvor du kan vælge mellem 16 forskellige varer til priser fra 35,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Barredskaber

Under vores store sortiment af lækkert barudstyr finder du essentielle barredskaber til at optimere tilberedelsen af forskellige drikkevarer. Et af de vigtigste redskaber i en bar er selvfølgelig en barkniv, som bruges til et af de første trin under tilberedelsen af en drink. Mange forbrugere ønsker én eller flere frugtskiver i deres drink – om det så er for pyntens skyld eller lidt ekstra smag. Victorinox har i over 100 år produceret kvalitetsknive, og er kendt for at opfinde schweizerkniven. Disse knive er af allerhøjeste kvalitet, og vi garanterer, du vil få rigtig meget glæde af en kniv fra Victorinox. Øvrige barredskaber inkluderer også en citrusdeler, som er dig yderst behjælpelig i pressede situationer. Dette redskab gør, at du har 8 citrusbåde klar på ingen tid, så du slipper for at skulle skære ud under tilberedelsen. Udover frugtskiver- og både, bruges en garnish zester også til at skrælle frugt til pynt, for at give drinken et professionelt og eksotisk look. Hvis du vil bruge citrussaft i stedet for skiver, kan du presse saften ud af citrussen ved brug af en Mexican Elbow Citruspresser i stål. I en Dark N’ Stormy, for eksempel, kan du som forbruger vælge frit, om du vil tilføje limesaft, limeskiver, limebåde eller en kombination af disse. Udover vores citruspresser i stål, har vi også en citruspresser i plast, som ligger i et lidt lavere prisleje, og som er til dig, der så småt er begyndt at eksperimentere med diverse barredskaber, uden at investere i det helt dyre udstyr.

Et alternativ til den klassiske shaker er et håndlavet cocktail mixing-glas i et holdbart design med en stærk bund, der giver ekstra stabilitet, som selvfølgelig er vigtig under blandingsprocessen. 

Det kan sagtens ryge i opvaskemaskinen, og størrelsen sørger for, du har et godt greb om glasset, når du skal lave lækre cocktails. Dette barredskab går ofte ubemærket hen, men er bestemt nødvendigt for at fuldende dit sortiment af udstyr. Med en Soda Sifon kan du selv fremstille din egen danskvand, så du slipper for at skulle ned i supermarkedet, hvis du er en smule tidspresset. Dette barredskab kan også bruges til at lave en række cocktails som fx Mojito og Gin Fizz.      

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?