Barmåtter

Se vores store udvalg af Barmåtter, hvor du kan vælge mellem 1 forskellige varer til priser fra 55,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Barmåtter

Barmåtter spiller en uhyre vigtig opgave på natklubber, barer og restauranter, da de bruges til at forhindre væskespild og beskytte barens overflade. Som meget andet barudstyr er de vigtige led, og deres funktion skal ikke undervurderes. Vores barmåtte i 30x45cm til 149,- er forholdsvis bred, og bruges oftest bag baren, så bartenderen kan tilberede flere drinks på samme tid. Derudover forhandler vi en smallere barmåtte, som typisk bruges, når bartenderen har klargjort hvad gæsten har bestilt. Barmåtter er også skridsikre, hvilket er vigtigt, når man arbejder i et miljø med fart over feltet og en masse væsker der hele tiden er i brug. En barmåtte absorberer spildt væske, så det ikke flyder ud over i på resten af baroverfladen. De er nemme at gøre rene; placér blot måtten ind under vandhanen med varmt vand, og lad spildvæsken flyde ud.       

Barmåtter til glas behøver ikke nødvendigvis at stå alene i baren. Det gode disse måtter er, at du kan forbinde dem som var det legetøj, alt efter hvor stor baren er. Hullerne i bunden af denne barmåtte gør plads til lufttørring, som er hurtigere og renere. Alle barmåtterne er nemme at gøre rene og er essentielle stykker barudstyr i enhver bar, restaurant eller natklub.      

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?