Dash Bottles

Dash bottles er måske ikke noget, man ser så tit, men de er helt bestemt en stilfuld og elegant tilføjelse til hjemmebaren, såvel som natklubben eller restauranten. Mængden af vores udvalg er ganske ydmygt, men selve produkterne er enormt fine, hvis vi selv skal sige det; fra fransk vintage til art deco, så tager disse dash bottles sig bare vanvittigt flot ud både som pynt og i praksis

4 varer
Sorter efter:
Dash Bottle Art Deco 20 cl.

195,00 kr.

5-7 dages levering

 
Dash Bottle Cylinder 10 cl.

159,00 kr.

5-7 dages levering

 
Dash Bottle Crackle 33 cl.

274,00 kr.

5-7 dages levering

 
Dash Bottle French 12 cl.

168,00 kr.

5-7 dages levering

 

Dash bottles er muligvis ikke det allermest udbredte stykke barudstyr, men vil du investere i en lidt mere avanceret og eksklusiv komponent til baren, natklubben eller restauranten, så tag et kig under vores sortiment og se, hvilken du har lyst til at prøve kræfter med. Vi tilbyder fire dash bottles med forskellige størrelser, designs og priser.

Dash Bottle cylinder 10 cl er sortimentets mindste udgave som ligger i det helt lave prisleje. Dermed ikke sagt, at der er gået på kompromis med kvaliteten! Dette stykke barudstyr ligger godt i hånden og har en tyk, solid bund der sørger for stabilitet og god holdbarhed. Denne dash bottle er perfekt til dig, der langsomt er i færd med at opbygge et fundament af barudstyr, og vil imponere dine gæster med lækre drinks og cocktails og drinks.

Dash Bottle Art Deco 20 cl har en særlig design, der er inspireret af en stil af visuel kunst, der opstod i Frankrig inden første verdenskrig. Art Deco havde indflydelse på en helt masse arkitektur, såsom bygninger, møbler, smykker, mode, biler, og en masse andre hverdagsprodukter som for eksempel radioer og støvsugere. Kigger man på datidens arkitektur, kan man nemt drage paralleller med dén dash bottle, du finder under vores sortiment af barudstyr.

Dash Bottle French Design 12 cl har et fransk-inspireret vintage design, og er til dig, der vil tilføje et mere klassisk look til dit sortiment af barudstyr, om det så er til hjemmebaren eller i byen, så er denne dash bottle lige så meget en dekoration som et stykke uundværligt barudstyr. Med sin gammeldags form, så er denne flaske lidt mere iøjnefaldende end de øvrige udgaver.     

Dash Bottle Crackle 33 cl er en stilfuld tilføjelse til enhver bar. Denne udgave egner sig mere til den garvede bartender, i dét den ligger i det højere prisleje. Med sit klassiske, lidt alkymistiske look, giver den et element af mystik. Størrelsen afspejles også i prisen – den kan indeholde op til 33 cl.

Disse dash bottles behøves ikke udelukkende at blive brugt i baren. De kan med fordel også bruges i køkkenet til for eksempel olivenolie og balsamico.         

Få unikke tilbud og nyheder
- tilmeld dig her