Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Bareksten Navy Strenght Gin 58% 70 cl.

Udsolgt

430,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

En ren smag af Norge, inspireret af gamle håndværkstraditioner, er sjælen i Barekstens vidunderlige spiritus verden. De Norske urter, kartofler og bær, kæmper alle en intens og uendelig kamp i ekstreme omgivelser, hvor kun de stærkeste og mest stædige overlever. Barekstens ingredienser - lever i denne natur, og danner grundlaget for den rå smag hos Barekstens Navy Strength Gin med 58% ABV.

Oprindelsen er ideen om ”proof spirits”, der stammer fra 1700-tallet. På dette tidspunkt fik britiske sejlere rationer af rom. For at bevise at rommen ikke var vandet, blev små krybdyr smidt i, for at derefter sættes ild til. Hvis ikke de antændte, var der for meget vand og det blev anset for at være ”under proof”.

Bareksten Navy Gin er en krydret og fyldig gin, med en lang og glat finish med frugt og krydderier. Det gør den fantastisk til cocktails, da den opretholder den typiske botaniske gin karakter selv i små mængder.

Duft
Bareksten Navy Strength Gin er en kraftig gin med en klar duft af enebær, blomster, appelsin, samt friske og kraftige kryddernoter

Smag
Vær klar på enebær, der efterfølges af en rig og frugtagtig fornemmelse

Eftersmag
I slutningen kommer der peber og en lækker bitterhed, sammen med at blomsternoterne afslører helt til sidst

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53702
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
LandNorge
Alkohol58%
MærkeBareksten
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!