Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Aviation American Gin 42% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

239,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Aviation Gin er en small batch gin fra Portland I Oregon. Måske du kender den for sin association med skuespilleren Ryan Reynolds, der blev medejer i 2018 og i den forbindelse har brugt sin trademark tongue-in-cheek humor i diverse reklamevideoer. Den amerikanske gin kan dog sagtens stå på egne ben uden sin kendis-association!

Aviation Gin er lavet på et blend af klassiske botanicals, der bl.a. tæller annisfrø, koriander og appelsin, samt de obligatoriske enebær. Lidt specielt for en gin, så får sidstnævnte dog ikke lov til at skære så meget igennem, som de typisk vil gøre. I stedet har man valgt at fremhæve de andre ingredienser, hvilket der giver ginen en mere afdæmpet, blød og subtil smagskarakter end den, man normalt oplever i gin.

Kvalitetsstemplet – med og uden kendis-faktor

Man kan af og til godt være lidt bange for resultatet, når kendte mennesker begynder at bevæge sig ud på forretningseventyr i andre brancher, men i Aviations tilfælde bliver frygten helt og holdent gjort til skamme.

Mærket blev grundlagt tilbage i 2006, altså godt et årti før Reynolds købte sig ind i firmaet, og har dermed sagt haft tid nok til at etablere sig selv som et fantastisk brand uden forbindelser til hverken den ene eller den anden kendis. Det største skulderklap kommer nok fra det anerkendte magasin, Wine Enthusiast, der i 2012 gav Aviation American Gin en score på 97, hvilket der er den højeste score nogensinde givet til en gin – og det var altså længe før, Reynolds kom ind i billedet!


Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11459
LandUSA
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
KategoriGin
Alkohol42%
MærkeAviation Gin
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!