Anne Pichon Grenache Noir 15% 75 cl.

Anne Pichon Grenache Noir 15% 75 cl.

Pr. flaske 90,00 DKK  

Udsolgt

Produktet er desværre udsolgt. Kontakt os på telefon +45 71 99 22 00 for at finde et alternativ.

Anne Pichon Grenache Noir 15% 75 cl.

 

En helt igennem håndlavet Grenache Noir vin fra det lille Domaine Vignobles Pichon i Mormoiron. Winemakeren har dedikeret vinen til sin hustru Anne Pichon.

 

Området: Mormoiron er en typisk fransk landsby beliggende i Provence ved foden af Mont Ventoux, som i cykelkredse har fået tilnavnet ”Det skaldede Bjerg”. Området har stolte traditioner for vindyrkning og vinproduktionen kan nogle steder i området føres tilbage til før Kristi fødsel, da græske kolonister plantede de første vinstokke.

 

Vinen: Vinen er lavet 100% på Grenache Noir, som vokser på gamle vinstokke ved foden af Mont Ventoux. Her nyder vinstokkene godt af de ganske enkelt perfekte betingelser for vindyrkning; masser af soleksponering om dagen og en køling forfriskende vind, som kommer ned fra Mont Ventoux’ bjergskråninger om natten. Markerne dyrkes med stor passion og helt uden brug af pesticider og kemikalier. Man kan sige, at markerne nærmest går i ét med naturen, derfor har vinen fået navnet Sauvage, der henviser til den naturlige vilde måde at dyrke druerne. Grenachedruerne udvikler sig og modner så naturligt som muligt, inden de håndplukkes, når de har opnået perfekt modenhed.

 

I glasset: Winemaker’en udtaler ” Jeg har lagt al min passion i produktionen af denne Cuvée. Jeg har dedikeret vinen til min hustru Anne, der elsker naturen lige så meget som jeg selv.” Resultatet er en helt speciel Cuvée med masser af bagte frugter og en smule noter af lakrids og krydderi fra fadlagringen i e ersmagen. En varm, blød og lækker rødvin med en n struktur og en delikat e ersmag. Anne Pichon kan nydes til f.eks. retter med kalvekød eller små tapas, men vinen kan også med fordel drikkes for sig selv.

 

Serveringstemperatur 16 - 18°C.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?