Rom

A.H. Riise X.O. Kong Haakon Royal Reserve Rom 42% 70 cl. (Gaveæske)

3 stk. på lager

Pr. flaske

401,00 kr.
Beskrivelse
A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. 

Som en konge - sådan føles det, når du smager Kong Haakon XO Royal Reserve Rum. Denne rom siges at have været Kong Haakons absolutte favorit. Han startede livet som prins Carl of Denmark. Gjorde karriere i Den Kongelige Danske Flåde, og tjente på skibet, Fregatten Jylland. Det førte ham til de vestindiske øer. Mødet med Valdemar Riise førte til et nært venskab, hvor de sammen opdagede deres fælles passion for gode, velmodne vintage rom. 

I rommens duft kommer der først vanilje, kokos og smørkaramel. Senere er der en antydning af karameliseret æbletærte med en let brændt kant og en let og diskret note lavendel. De aromaer der er i duften, kan også føles i smagen, især kokosnoten kommer frem med en ekstremt rig og intens smag. I eftersmagen lænkes vanilje- og smørkaramellerne sammen med en antydning af appelsinskal, der balancerer rommen flot. 
Varenummer
11036
Alkohol
42%
Emballage
Glasflaske
Gaveæske
Gaveæske
Kategori
Land
Saint Thomas
Mærke
Størrelse
70 cl.

Varer fra samme kategori

Få unikke tilbud og nyheder
- tilmeld dig her