Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

A.H. Riise X.O. Kong Haakon Royal Reserve Rom 42% 70 cl. (Gaveæske)

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

429,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. 

Som en konge - sådan føles det, når du smager Kong Haakon XO Royal Reserve Rum. Denne rom siges at have været Kong Haakons absolutte favorit. Han startede livet som prins Carl of Denmark. Gjorde karriere i Den Kongelige Danske Flåde, og tjente på skibet, Fregatten Jylland. Det førte ham til de vestindiske øer. Mødet med Valdemar Riise førte til et nært venskab, hvor de sammen opdagede deres fælles passion for gode, velmodne vintage rom. 

I rommens duft kommer der først vanilje, kokos og smørkaramel. Senere er der en antydning af karameliseret æbletærte med en let brændt kant og en let og diskret note lavendel. De aromaer der er i duften, kan også føles i smagen, især kokosnoten kommer frem med en ekstremt rig og intens smag. I eftersmagen lænkes vanilje- og smørkaramellerne sammen med en antydning af appelsinskal, der balancerer rommen flot. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11036
Alkohol42%
EmballageGlasflaske
GaveæskeGaveæske
KategoriMørk Rom, XO Rom
LandSaint Thomas
MærkeA. H. Riise
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!