A.H. Riise Royal Danish Navy Strength

55% 70 cl.

På lager

426,00 kr.

Beskrivelse

A.H. Riise er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. 

En relancering ud fra den originale opskrift på ”Royal Navy Strength”, en udgave som Albert Heinrich Riise kreerede og leverede til flådens skibe, når de anløb havnen i Charlotte Amalie på St. Thomas. 
Denne er et ”blend” af flere, op til 20 år gamle rom af typen ”Vedderburn og Plummer” - Melassebaseret rom, der kendetegnes ved langsom gæring og Pot-still destilleret op til 85% alkohol styrke. 

Det giver en fantastisk smag med en ekstremt mørk, næsten sort farve og stor kompleksitet. Riise Royal Navy Strength er hånd blended i små partier og er ikke koldfiltreret eller tilsat karamel. 

Denne har en duft af henkogt mørk frugt, brændte figner, appelsinskal, kaffe, lakrids, melasse og cedertræ. Smagen er cremet, krydret og meget elegant med smag af pomerans og bergamot frugter, samt fyldig med sherry-karamel, dadler, kardemomme og eukalyptus. Den har en lang, massiv, fed, cremet, sødmefuld og krydret eftersmag med en dejlig pyntet overtone. 
Læs mindre
Specifikationer