Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

A.H. Riise Port Cask Finish Rum Reserve Rom 45% 70 cl. (Gaveæske)

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

408,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. 

Den nye A.H. Riise Port Cask Finish Rom er sammensat af mere end 15 forskellige udsøgte Rom destillater med en gennemsnits alder på 20 år, som er alle specielt udvalgt af kældermesteren. Den færdige rom har efterfølgende fået en Fad Finish lagring i 6. måneder på et Port Vins fad (Pibe) fra det kendte hus Cálem. Produktionen af denne Luksus Rom, er stærkt begrænset. Hvert fad er specielt udvalgt og aftappet enkeltvis, i hånden af Master Distilleren. Alle flasker er mærket med et individuelt flaske nummer samt aftapnings år. 

Denne rom har en duft af vanilje og gule frugter, som ananas og banan der kommer først, men nedenunder ligger der et lag af mere tørre røde frugter, og man fornemmer portvinens indflydelse. De gule og røde frugter fortsætter ind i smagen sammen med tobak og cedertræ.
Eftersmagen er fed og lang med en harmonisk tør chokolade-agtig, let krydret smag med en god frugtagtig afslutning med komplekse toner af skovbær og Portvin. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11027
Alkohol45%
EmballageGlasflaske
GaveæskeGaveæske
KategoriMørk Rom, XO Rom
LandSaint Thomas
MærkeA. H. Riise
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!