Rom

A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Rom 40% 70 cl. (Gaveæske)

5 stk. på lager

Pr. flaske

263,00 kr.
Beskrivelse
A.H. Riise Rom er en hyldest til en af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. 

Der var internationalt format over København, da byen i 1888 var vært for den store Nordiske Industri, Landbrugs & Kunstudstilling, der blev afholdt på et areal som dækkede den nuværende Rådhusplads, Tivoli og Industriforeningens bygning. 

A.H. Riise deltog også på den store Nordiske Udstilling på den Vestindiske pavillon med sin rom og blev der belønnet med en guldmedalje for ”Ypperligt” produkt. Det er denne hæder og begivenhed, som fejres når vi nyder denne specielle 1888 Gold Medal Edition Rum. 

Rommen har en duft af blød eg, gammelt læder og tørrede abrikoser. Som en tropisk frugtsalat med vanilje creme, og en antydning af krydderier fra enebær. Den har en smag af varme krydderier, julekage og appelsinskal, der slutter med antydningen af engelske vingummier. Den har en eftersmag af tørrede frugter, gammel eg og sherry. 
Varenummer
11031
Alkohol
40%
Emballage
Glasflaske
Gaveæske
Gaveæske
Kategori
Land
Saint Thomas
Mærke
Størrelse
70 cl.

Varer fra samme kategori

Få unikke tilbud og nyheder
- tilmeld dig her