Bevco A/S
Søg
Account
Cart

The Botanist Islay Dry Gin 46% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

328,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

The Botanist er en prisvindende, håndlavet gin fra Islay; en afsondret ø vest for det skotske fastland. Denne velansete gin har, udover en klassisk gins kerneingredienser, hele 22 lokale råvarer fra den forholdsvis ukendte skotske øgruppe, Hebriderne. The Botanist er et produkt skabt af to garvede skotske botanikere, der i årevis har bestræbet sig på at producere en karakteristisk og renommeret gin.

  • Skotsk gin i særklasse
  • 46% alkohol
  • 22 handplukkede ingredienser

The Botanist Gin er en gin lagret af kompleksitet. En progressiv udforskning af den botaniske arv fra Isle of Islay. 22 håndplukkede lokale ingredienser, langsom destillering og aftappet ved 46% ABV, giver ginnen en eksplosion af smagsnuancer. The Botanist er blød, og glider henover paletten som ingen anden gin. Tænk sød, delikat mentol, æble mynte, skoven om foråret, enebær, koriander med undertoner af anis, citron og appelsinskræl, en buket af blomster fra Machir Bay, honning fra tidsler, kokos fra tornblade, vandmynte og sommerenge. Smagen er fantastisk rig og fyldig. Først føles ginen kold, men varmen breder sig langsomt og man fornemmer den absolutte renhed af langsom destillering. The Botanist Gin er lækker og luksuriøs med en citrus friskhed, der vil begejstre både nybegyndere og garvede gin-nydere.

Et skotsk mesterværk

The Botanist gin produceres ved Bruichladdich Destillery som normalt er kendt for at destillere Scotch i en øde skotsk øgruppe, nærmere kendt som Hebriderne. Ginens mest fremtrædende ingredienser er ifølge smagseksperter øens egne enebær, kamille, samt mjødurt og grøn mynte. Sammen med disse uundværlige ingredienser har de to skotske botanikere skabt en gin, der på få år er blevet en yderst anerkendt gin af eksperter og entusiaster. The Botanist Gin er altså et bevis på, at Hebriderne ikke bare har mestret at destillere Scotch, men at de på kort tid også har formået at producere en alsidig, forfriskende og velsmagende gin.       

Velegnet til enhver gintilhænger 

Denne skotske specialitet har et alkoholindhold på 46%, og trods de mange ingredienser, så er det lykkedes de to ihærdige skottere at fremstille en karakteristisk, kompleks og floral gin, der egner sig perfekt til en Gin & Tonic. Det faktum, at The Botanist Gin fremstilles ved Bruichladdich Destillery, bidrager positivt til brandets image som værende en af markedets mest populære gin. Destilleriet har igennem det seneste årti lagt mange kræfter i at skabe et eksklusivt produkt med sin helt egen smag og karakter, og det er de i den grad lykkedes med. The Botanist er en alsidig gin, der altså både kan nydes af den rutinerede entusiast såvel som den sporadiske ginforbruger. Udover at være en fremragende gin at drikke rent, så er The Botanist Gin helt exceptionel i en lang række cocktails. Hvad med af prøve kræfter med en Elderflower Collins? Nedenfor kan du se fremgangsmåden samt de ingredienser, du skal bruge, til at mixe denne forfriskende cocktail, som The Botanist Gins hold af destillatører og bartendere står bag. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11837
LandSkotland
MærkeThe Botanist
Alkohol46%
Størrelse70 cl.
KategoriGin
EmballageGlasflaske
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!