Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Stolichnaya Gold Vodka 40% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

165,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Stoli Gold er en premium vodka, der som noget ganske særligt er filtreret gennem både guld og den sorte sten, shungit, der næsten udelukkende findes i den russiske republik, Karelija.

Alt hvede og rug, der bruges til fremstilling af Stoli Vodka, dyrkes i den enormt fertile jordtype, sortjord, inden den høstes og fermenteres med artesisk vand i op til 60 timer. På dette stadie er alkoholprocenten så høj, at der er tale om decideret finsprit og derfor tilsættes yderligere mængder af artesisk vand ved destilleringen for derigennem at få alkoholprocenten ned på et niveau, der rent faktisk kan drikkes. I modsætning til de andre vodkaer filtreres Gold dog som sagt gennem shungit og spoler af guldtråd. Dette sørger for at give Gold sin umiskendelige bløde og rene karakter.

Stoli Gold er en fantastisk vodka med en interessant fremstillingsmetode, der altid er lidt sjov at påpege, inden man skal nyde den i en cocktail eller som et rent shot i godt selskab. 

Hvad i alverden er shungit? 
Det absolut mest bemærkelsesværdige ved Stoli Gold er selvfølgelig dens filtrering gennem guld, som næppe kræver nogen introduktion, og det relativt sjældne mineral, shungit, der består af modificeret karbon lidt ligesom diamanter og grafit. Stenen har navn efter den russiske by Shunga, hvor den i sin tid blev opdaget, og langt størstedelen af alt shungit er også fundet i Rusland. 

Der er mange (tvivlsomme) egenskaber forbundet med stenen, bl.a. dens evne til at hele og fungere som et værn mod 5G-stråling, men dens antibakterielle egenskaber er faktisk videnskabeligt bevist, og så er den ganske oplagt til filtrering af spiritus. Dens hule, runde molekyler sørger nemlig for at absorbere enhver urenhed uden at korrumpere mineralbalancen, og det leder til en sublim ren vodka i form af Stoli Gold! Alle de andre "egenskaber" må konspirationsteoretikerne og pseudovidenskaben altså lige kævle om internt. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer51814
Størrelse70 cl.
EmballageGlasflaske
Alkohol40%
MærkeStoli Vodka
LandRusland
KategoriVodka
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!