Mikrobryg

5 varer
Sorter efter:
Fast lav
pris
Ugly Duck Miami Vice Pale Ale 4,7% 24x33 cl. (flaske)

525,00 kr.

21,88 kr./stk.

5-7 dages levering

Vare tilføjet!

Fast lav
pris
Ugly Duck Amarillo Citra IPA 5,9% 24x33 cl. (flaske)

525,00 kr.

21,88 kr./stk.

5-7 dages levering

Vare tilføjet!

Fast lav
pris
Ugly Duck Imperial Vanilla Coffee Porter 9,5% 24x33 cl. (flaske)

615,00 kr.

25,63 kr./stk.

5-7 dages levering

Vare tilføjet!

Fast lav
pris
Ugly Duck Callista Moon Pilsner 5,2% 24x33 cl. (flaske)

525,00 kr.

21,88 kr./stk.

5-7 dages levering

Vare tilføjet!

Fast lav
pris
Ugly Duck Fuzz Impala IPA 6% 24x33 cl. (flaske)

525,00 kr.

21,88 kr./stk.

5-7 dages levering

Vare tilføjet!

Mikrobrygs historie 

Et mikrobryggeri er et bryggeri der producerer i øl mindre mængder end store, kommercielle bryggerier. Fabrikker der producerer mikrobryg-øl karakteriseres ved deres fokus på kvalitet, smag og brygningsteknikker. Mikrobryg-bevægelsen startede i Storbritannien i 1970’erne, og mange brewpubs, som er mikrobryggerier der har en pub hvor deres øl fremstilles. Oprindeligt blev termen mikrobryggeri udelukkende brugt i relation til bryggeriets størrelse, men udviklede sig langsomt til at reflektere de enkelte bryggeriers værdier og strategier.

 

I Mikrobryg-branchen bruger virksomhederne typisk en anden marketing-strategi end deres storproducerende, kommercielle konkurrenter, og lægger mere vægt på kvalitet og diversitet fremfor lavprisprodukter og massemarkedsføring.

Mikrobryggeriernes indflydelse har været en del større end deres markedsandel, som kun ligger på 2%. I Danmark produceres mikrobryg i stigende grad, og små mikrobryggerier hænger typisk sammen med restauranter og barer - dog sælges lokale mikrobryg også i almindelige butikker.

Mirkobryg er et godt alternativ til dig, der vil prøve en anden type øl med en masse forskellige smagsnuancer. Desuden passer de forskellige øl til et hav af forskellige madretter! 

Hvad kendetegner mikrobryg?

Mængden af øl, et mikrobryggeri maks. må producere, må ikke overstige 1,74 mio liter årligt. Der findes ingen strikse retningslinjer vedrørende brygningsteknikker eller ingredienser – mikrobryg forbindes blot med mængden af øl, og at 75% af deres produkter skal sælges uden for bryggeriet.

Grundet deres beskedenhed, er det begrænset for hvor meget opmærksomhed et mikrobryggeri kan skabe, og derfor er der mange, der tilbyder ”on-site” ølsmagning.

De større bryggerier er ofte tilkoblet en restaurant eller en pub, så entusiaster kan stifte bekendtskab med deres unikke mikrobryg. Disse små, selvstændige bryggerier bruger også øl-festivaler til at præsentere deres produkter, som man ellers ikke finder særlig mange steder.

 

En mikrobryg bruger man næppe til et spil beer-pong eller flip cup, medmindre du har dybe lommer og en udsøgt kærlighed til eksklusive øl. Men hvad karakteriserer en mikrobryg egentlig? Idéen er lidt ligesom craft øl, hvor produktionen er en del mindre end de kommercielle brands, som Carlsberg, Heineken, Corona og så videre. Mikrobryg øl er sjældnere, dyrere, og ofte bedre smagende, da variationen af ingredienserne er større, og selve brygningsprocessen er længerevarende. De fremstilles i langt mindre mængder og oftest i hånden, så de undervejs i processen kan smages til perfektion

Indslev Bryggeri

Indslev Bryggeri er endnu et fynsk bryghus, der specialiserer sig i produktionen af hvedeøl, som er en klassisk belgisk og tysk øl-tradition som har sine rødder i oldtiden. Indslev mikrobryg fremstiller dansk, håndbrygget hvedeøl

Under vores sortiment af mikrobryg finder du seks varianter med forskellige alkoholprocenter, farver og intensitet.

Hvede Bock 8,0% kendetegnes ved en mærk malt og krydret aroma. Denne øl serveres bedst ved kældertemperatur i et rummeligt glas, og skal gerne have lov til at trække en smule. Nyd den på terrassen om sommeren eller ved pejsen om efteråret.

Hvid Hvede Witbier 4,4% er velegnet til fisk, skaldyr og salater. Denne mikrobryg slukker tørsten på en lun sommeraften. Der er tilsat en smule koriander og bitter appelsinskal, hvilket giver den et højt og flot skum.

Sort Hvede Stout 6,5% er en sjælden øltype, da man normalvis udelukkende brygger stout på bygmalt. Denne stout fra Indslev Bryggeri er brygget på 50% hvede, hvorfor den er rundere, blødere, og mindre skarp end en almindelig stout. Den har en røget og lakridsagtig smag, med en svag duft af kaffe og mørk chokolade.   

 Ugly Duck er en del af Indslev Bryggeri og fremstiller et spændende sortiment af mikrobryg.

Amarillo & Citra IPA er en humlet øl for entusiaster, nybegyndere og alle i mellem. Kåret til den bedste danske øl under 6% i 2013. Denne mikrobryg indeholder aromaer som citrus og tropiske frugter, og har en bitter, afrundet smag.

Callista Moon betyder ”smukkeste” på græsk, og er Jupiters anden største måne, hvorfra navnet på denne øl kommer. Denne pilsner er forfriskende med frugtige aromaer.  

Miami Vice - Pale Ale er en mikrobryg der hylder den amerikanske craft øl revolution. En lækker sommerøl, der både kan nydes i solskin og regnvejr.

 

Få unikke tilbud og nyheder - tilmeld vores nyhedsbrev