Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Le Tribute Handcrafted Gin 43% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

314,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Le Tribute Gin er en relativt ny gin fra Spanien, der siden sin introduktion i 2017 har taget ginverdenen med storm. Det er en gin, der er gennemsyret af citrusfrugter med hele 8 forskellige slags i opskriften; lime, kumquat, appelsinskal, mandarin, citronskal, pink- og grøn grapefrugt samt citrongræs. Nu er det ikke altid, at alkoholproducenter afslører alle ingredienser i deres opskrifter, men af de botanicals, der er oplyst, så er de eneste ikke-citrusfrugter faktisk kardemomme og enebær, hvoraf sidstnævnte skal indgå i gin.

En supercitrus med nuance
Som noget ganske særligt destilleres alle botanicals separat i en bestemt rækkefølge af 7, og vil først blive blandet sammen herefter, hvorigennem de forskellige smagsnuancer fusionerer til en kraftig og vedvarende smag af, hvad der måske bedst kan betegnes som en super-citrus. I baggrunden fornemmer man noter af enebær, der på en og samme tid formår at fremstå både subtile og vitale; de fungerer lidt som et fundament, der i samspil med kardemommen binder citrussen sammen og tillader den at gro.

Der er altså ingen tvivl om, hvor Le Tribute Gin står på smagsfronten, men blandingen af de mange citrusfrugter gør den hverken kedelig eller monoton. Tværtimod bidrager de med hver sin nuance, der gør hver en tår til en alsidig og spændende oplevelse.

Her må bogen godt dømmes på omslaget
Le Tribute Gin en meget gennemført gin, der ikke bare smager godt, men også kommer i en utroligt smuk flaske, der emmer af eksklusivitet og sagtens kan stå fremme længe efter, den er tømt. Designet har fundet inspiration i gamle parfume flakoner samt den eklektiske stilart, Art Deco, der forener 20’ernes elegance og gyldne farver med industrialiseringens kolde og strømlinede geometri. Hvis man vil flotte sig lidt, er der faktisk også lavet en tonic specifikt til Le Tribute, der naturligvis er er hældt på flasker af et Art Deco-inspireret design.


Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11272
Størrelse70 cl.
KategoriGin
MærkeLe Tribute
LandSpanien
Alkohol43%
EmballageGlasflaske
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!