Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Ketel One Vodka 40% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

178,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Ketel One Vodka er en hollandsk vodka der produceres af brandet af samme navn. Produktet blev introduceret i 1691 og fremstilles ved Nolet-destilleriet i byen Schiedam. Brandet har tilhørt Nolet-familien lige siden. Den destilleres på 100% hvede i kobber destillationsapparater, og filtreres over løst trækul. 

Ketel One Vodka - En blanding af klassiske og moderne fremstillingsmetoder

Under fremstillingen kombineres de originale destillationsapparater med moderne computerteknologi, der skaber perfekt balance og harmoni mellem tradition og teknologi. Ketel Ones destilleri og high-tech lagerbygning ligger på hver sin side af en kanal, hvor sidstnævnte sørger for pakning og opbevaring. Distribution finder også sted her. Brandet bag Ketel One Vodka har bygget en undergrundstunnel der forbinder de to bygninger for at deres produkter kan transporteres mellem de to bygninger, alt efter hvilket trin i processen de befinder sig i.

Historien om Ketel One Vodka

Den hollandske by Schiedam har længe været kendt for at være en prominent spiritusby, og havde i slutningen af 1800-tallet over 400 destillerier. Anden verdenskrig havde en tragisk effekt på spiritusbranchen i Holland. Blot en tiendedel af disse destillerier overlevede.

Da Ketel One blev overtaget af den tiende generation af Nolet-familien, var Ketel One Vodka ikke det eneste produkt der blev fremstillet. I 1983 introducerede Nolet-familien Ketel One Vodka for det amerikanske marked i San Francisco, og rettede deres markedsføring mod barer og distributører i stedet for private forbrugere.

Ketel One Vodka - En af verdens mest kendte vodka

Spiritus-giganten Diageo betalte i 2008 $900 mio. for at skabe et 50-50 partnerskab med Ketel One. Nolet-familien fik lov til at beholde ejerskab af rettighederne, destilleriet og, vigtigst af alt, den hemmelige opskrift på Ketel One Vodka. I 2017 blev Ketel One Vodka kåret til verdens bedste vodka for femte år i træk, hvorfor dens popularitet på markedet ikke er gået ubemærket hen.

Man fornemmer hurtigt en frisk aroma med noter af citrus og honning. Den har en skarp og livlig smag, en silkeblød følelse på tungen, og har en lang afslutning med blide smage der minder dig om Ketel One Vodkas høje kvalitet. .

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11399
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
MærkeKetel One
KategoriVodka
LandHolland
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!