Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Jameson Black Barrel Blended Irish Whiskey 40% 70 cl.

Udsolgt

298,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

 Jameson Black Barrel Irish Whiskey er en “triple distilled”, flamme-forkullet whiskey med en rig, blød smag. Forkulning er en ældgammel metode for at styrke tønder og intensivere smagen. Jameson Black Barrel er en hyldest til brandets bødkere, der møjsommeligt giver bourbon-fadene ekstra forkulning for at frigøre deres intense og komplekse aromaer. 

  • Duft: Fyldig og frugtig med noter af tropiske frugter som kokosnød, nektariner i yoghurt, guava og en tæt kerne af sødt korn.
  • Smag: Tyk og fyldig mundfornemmelse, med en intens, olieret cremethed, ved siden af dadler, valnødder og nøddeskaller. Gode fersken- og kokosnoter, og en lille smule kanel.
  • Eftersmag: Lang frugtig afslutning med strejf af kanel og muskatnød, og fine toner af blomsterpotpourri. 

Den er lagret i amerikanske egetræsfade, spanske sherrybutts og i bourbontønder som har undergået en ekstra ristning. Den ekstra ristning er en traditionel metode fra gamle dage. Dengang revitaliserede Jamesons bødkere de ubrugte tønder, der var blevet efterladt ude i det barske irske vejr, før de fyldte dem med whiskey. I dag bruger Midleton de hårdtbrændte tønder til at tilføje yderligere smagsnoter, snarere end af nødvendighed. Opholdet i disse tønder giver whiskeyen nogle særligt intense noter af vaniljesødme og karamel, sammen med ristet træ, frugt og varmende krydderier. Eftersmagen giver et perfekt eksempel på Jamesons blødhed. Jameson Black Barrel kan nydes ren, med isterninger eller i en klassisk irsk cocktail.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11231
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
MærkeJameson Whiskey
LandIrland
KategoriBlended Whiskey
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!