Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Jacobsen VIVA Classic 5,5% 33 cl.

Udsolgt

24,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Jacobsen VIVA Classic er en nyfortolket hyldest til den danske classic wiener øl. Specialøllen har en flot ravgylden farve med en læskende smag af maltsød fylde og en velbalanceret bitterhed. Den har en frisk duft af stikkelsbær og passionsfrugt. 

Jacobsen VIVA Classic er en hyldest til en af de mest succesfulde øltyper i nyere tid, nemlig Classic. Bryggerne fra Jacobsen bryggeriet var nysgerrige efter, om man kunne nyskabe en classic med samme gode smag, som vi kender den - men med et skud ekstra. Så den opgave tog Jacobsen bryggerne på sig, og begyndte at videreudvikle vores kendte classic wiener øl og gav den blandt andet et ekstra skud oversøisk aromahumle indtil de ramte den velkendte Jacobsen specialøl kvalitet. 

Alt med smeltet ost er jo lækkert – særligt sammen med maltsødmen og den lette bitterhed fra en Viva Classic. Det samme gælder hvis den står på mexikanske retter, så er Viva Classic's læskende og balancerede bitterhed også helt oplagt. Det samme gælder lette stege- og grillretter. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50628
EmballageGlasflaske
LandDanmark
MærkeJacobsen Øl
Størrelse33 cl.
Alkohol5,5%
KategoriClassic
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!