Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Franklin & Sons Rosemary Tonic Water 24x20 cl.

Udsolgt

300,00 kr.

inkl. moms

Datovare: 30.09.2023

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Denne Tonic Water er med rosmarin og oliven smag. 
Rosemary Tonic Water har en bitterhed fra oliven og en friskhed fra rosmarin som på fineste vis balanceres med spiritus, som er i den sødere ende af skalaen samt dem, som har en klar profil med mange krydderurter. 

Franklin & Sons Rosemary Tonic with Black Olive passer rigtig godt sammen med middelhavsinspirerede gins, hvor forskellige krydderurter såsom basilikum, timian, rosmarin og oliven dominerer. Den går også godt sammen med de søde vermouths eller olorosso sherry. I forhold til mad, komplementerer den i fin stil, retter fra Italien eller middelhavsområdet. 

Franklin & Sons bruger kun naturlige ingredienser, ekstrakter og farver i deres sortiment, og der tilføres aldrig konserveringsmidler eller sødestoffer. Derudover bruger Franklin & Sons kun sukkerroer fra England og kildevand fra Staffordshire, som er tilført så meget kulsyre som muligt, for at bringe det bedste frem i spiritus. 

Brødrene Franklin startede deres rejse fra en lille butik i High Street, Rickmansworth, hvorfra de introducerede nye smagsoplevelser til Storbritannien fra hele verden. Mere end 130 år senere, blander Franklin & Sons stadig de mest eksklusive og naturlige ingredienser til soft drinks, der er designet til de voksne smagsløg. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50331
EmballageGlasflaske
KategoriTonic
LandEngland
MærkeFranklin & Sons
Størrelse20 cl.
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!