Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Clos du Gravillas á Fleur De Peau 2019 13,5% 75 cl.

Udsolgt

1 STK.

250,00 kr./stk.

20%
6 STK.

200,00 kr./stk.

1.200,00 kr.total

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Elegant og spændende orange vin med 14 dages skindkontakt. Vinen er lavet på Muscat druer fra økologiske vinmarker.

Næsen er domineret af confiterede ferskner, bergamot og gule æbler. Vinen har en spændende tekstur med bid og afdæmpet syre. Vidunderlig indbydende vin til mad.

Om Clos du Gravillas  
Clos du Gravillas er et af de mest dynamiske vinerier i Sydfrankrig. Det blev stiftet tilbage i 1996 af John og Nicole Bojanowski, et ungt fransk-amerikansk par, der efter længere tids søgen forelskede de sig i området og potentialet omkring Clos de Gravillas i den Franske Minervois-region. Kombinationen af den hvide kalksten, der findes i vinmarkerne, og nogle rækker af gamle Caignan vinstokke fra 1917 overbeviste parret om, at det var her, de skulle slå rødder. I 1996 plantede de Syrah, Cabernet Sauvignon, Mourvedre og en lille smule Grenache Gris, og i dag har de 15 hektar og 15 forskellige druesorter på gården. 


Clos du Gravillas er beliggende på et plateau cirka 300 m. over havets overflade tæt på St. Chinian. Denne placering giver kølige aftenvinde, som resulterer i en længere modningstid for druerne og højere syre og friskhed i vinen.


Clos du Gravillas er fuldt ud økologisk og arbejder med et princip om minimum intervention i mark såvel som kælder. Det resulterer i vine med frisk, ren frugt og juicy tanniner – et virkeligt frisk pust fra denne del af Frankrig.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50914
Alkohol13,5%
Størrelse75 cl.
ProptypeKork
Årgang2019
RegionLanguedoc
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
MærkeClos Du Gravillas
KategoriHvidvin
ServeringsforslagGrillet Fisk, Fjerkræ, Lyst kød
DrueMuscat
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!