Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Cecilia Monte Dolcetto D'Alba Vigneto Montubert 2021 13% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

149,00 kr./stk.

26%
6 STK.

110,00 kr./stk.

660,00 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Dolcetto druen har altid stået i skyggen af regionens andre druer, dels fordi den er yderst krævende at arbejde med, og den ikke nyder samme efterspørgsel som Nebbiolo og Barbera.

Man kan altid måle en producent på sin Dolcetto, og Cecilias er fantastisk vellavet. Den er nemlig 100% produceret på ståltank for at få en slank og elegant stil. Aromatik næse af hindbær, blåbær og violer. Finkornede tanniner og frisk syre, fuldender denne vin som gør sig godt alene og med et udvalg af madretter.

Om Cecilia Monte
Cecilia Monte er blandt den nye generation af unge, talentfulde producenter i Barbaresco og kan bedst beskrives som en kometkvinde i en mandsdomineret verden. 

Vingården og dens 3,5 hektar ligger i Neive omkring 300 meter over havets overflade. Det er et område, der stadig er rig på naturlig biologisk mangfoldighed, hvilket i den grad kommer til udtryk i Cecilias vine, der har et nærmest vildt og fandenivoldsk udtryk. Hun producerer Dolcetto, Barbera og selvfølgelig Nebbiolo både som Langhe og fra hendes fantastiske Barbaresco cru Serracapelli. 

Kombinationen af en køling gæring på ståltank efterfulgt af et længere ophold på brugte barriques giver et fantastisk klassisk Piemonte udtryk, som rammer alle sanserne. Cecilia frigiver først sin Barbaresco vin 2 år senere end normalt, hvilket giver en fantastisk dybde til vinene. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50879
EmballageGlasflaske
Størrelse75 cl.
KategoriRødvin
ProptypeKork
ServeringsforslagPastaretter, Henkogte Retter, Pizza
LandItalien
RegionPiemonte
DrueDolcetto
Årgang2019
Alkohol12,5%
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!