Bevco A/S
Søg
Account
Cart

42 Below Vodka 40% 70 cl.

Udsolgt

218,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

42 Below er en New Zealandsk vodka, hvis ubestridte kendetegn der er dens renhed. Smagen er kompleks med en let sødme og en finish, der hænger ved uden at brænde, og den er perfekt både for sig selv eller som mixer til cocktails. Navnet refererer i øvrigt til New Zealands geografiske placering, der er 42 grader syd for ækvator.

Fra garage i Wellington til hele verden
Der er ingen tvivl om, at det er en vodka, der kom til under meget ydmyge kår. Stifteren, Geoff Ross havde besluttet sig for at lave en New Zealandsk vodka, der kunne sælges over hele verden, men han skulle jo starte et sted, og det blev altså i sin garage i Wellington. Ross var overbevist om, at det rene vand i New Zealand også ville føre til helt igennem ren vodka, og det fik han da også ret i, selvom det måske ikke lige var så let, som han havde forestillet sig. Der skulle øves og eksperimenteres, men i dag har 42 Below vundet et utal af priser og sælges over det meste af verden.

Gigant får del i goderne
42 Below er kendt for meget uhøjtidelige promoveringskampanger, der bærer præg af en meget tør New Zealandsk humor, der ofte glider hen i det grænsesøgende - en del af deres gamle reklamer ligger online og kan godt anbefales, hvis man har en lidt ristet humor. Om man bryder sig om den humor eller ej, er jo en smagssag, men kampagnerne har i den grad formået at tjene deres formål; selveste Bacardi fik nemlig øjnene op for det New Zealandske brand, der siden 2006 har været en del af spiritus-mastodonten.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52827
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
KategoriVodka
Mærke42 Below
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!