Bevco A/S
Søg
Account
Cart

400 Conigli Vol. 2 Rosemary Gin 42% 50 cl.

På lager - Hurtig levering

359,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

400 Conigli vol 2 Rosemary Gin er ekstraordinær, da der tilføjes ikke bare en, men to typer af tørret rosmarin som base under destillationen. Den kommer fra Italien, og der er ikke sparet på smagen. Spændende noter af enebær og rosmarin er det mest fremtrædende ved denne gin.

Denne gin giver en dejlig middelhavs sommerstemning, med sin smag af rosmarin. Den fungerer super godt med lettere, middelsøde, klassiske tonic, og en kvist frisk rosmarin som garnish.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 2 rosemary gin er kompleks og fragmenteret, da de fremstilles i flere stadier: Efter rosmarinen er tørret, tages alle de små fyrrenåle-lignende blade, og ligges i blød i alkohol. Først ligger de i 48 timer i en stærk alkohol, og herefter ligger de i ca. 20 dage i en alkohol tæt på den endelige gin.

Til sidst bliver det alkohol-infuserede rosmarin tilsat det endelige produkt. Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser, og indeholder kun naturlige smagsgivere.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer54002
KategoriGin
EmballageGlasflaske
Alkohol42%
Mærke400 Conigli Gin
LandItalien
Størrelse50 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!