Vin

Vin er en betegnelse for de alkoholiske drikke, der er fremstillet ved gæring af druer.

Dertil findes der et utal af metoder til denne fremstilling og som følger også ubeskrivelig mange vine.

Rødvin er vin lavet hovedsagelig på blå druer, hvor skallerne får lov at gære med, dette giver vinen dens dejlige røde farve og tannin indhold.Hvidvin er lavet på grønne- eller blå druer, hvor skallen ikke gære med, derfor er disse druer lyse og gyldne og med et lavt tannin indhold.

Mousserende vin er hvidvin tilsat kulsyre så de får de liflige velkendte bobler, som gør drikken dejlig frisk.Rosévin fremstilles af blå druer ligesom en rødvin, her er forskellen at skallerne fra druerne kun er med i begyndelsen af gæringen hos rosevine. Den sidste vin i rækken er hedvin. Denne vin er produceret som almindelige vine men tilsat ekstra alkohol så den får et højere alkoholindhold.

Hos bevco.dk har vi et bredt udvalg af forskellige slags vine så lad sanserne forføre og prøv nogle af de lækre rød-, hvid-, rosé eller hedvine.


 
Fadølsberegner
Event type:
Antal timer:
Antal mandlige gæster:
Antal kvindlige gæster:
Fadølsstorrelse i liter:
Fadøl sælges (Ja/Nej):

Resultat

Antal liter:

Antal haner - anbefalet:

Fustager a 30 liter - anbefalet:

Antal fadøl i alt:

Antal rør der skal købes:


Bemærk at fadølsberegningen kun er vejlende.
HUSK at købe plastikkrus svarende til antal fadøl.
Chat
Se Kurv
Ingen varer
 

ER DU OVER 18 ÅR?

Bekræft venligst at du er min. 18 år for at handle hos Bevco.

Hos Bevco anbefaler vi at alkohol nydes ansvarligt og i små mængder. Er du under 18 år er du stadig velkommen til at købe sodavand og andre drikkevarer uden alkohol. Bemærk at det er ulovligt at købe alkohol for personer under 18 år.