Rom

Rom fåes i mange forskellige varianter. Vi har alt hvad du skal bruge, fra mørk rom, lys rom, spiced rom, 8 års rom til diverse rom med flavour.

Rom er en alkoholisk drik, der er fremstillet af rørsukker og vand. Blandingen gæres til en væske, der har en alkoholprocent på 8-10%. Derefter destilleres den og når den opnår en alkoholprocent på op til 90% lagres den på egetræsfade. Efter lagringen fortyndes rommen, så den får en alkoholprocent på 40-43% og derefter fyldes rommen på flaske. Rom er en sødelig drik, der er fremstillet på sukkerør og vand og som hovedsagelig bliver produceret i det Caribiske øhav.

Det er nok også derfor rom tit bliver forbundet med pirater, sørøverhistorier og skattekister. Rom er nærmest et symbol på pirater og mange romproducenter benytter sig da også af denne forbindelse, for bare at nævne et par stykker: Captain Morgan, Pirates, Golden pirate spiced rom og sailor Jerry.

Mange af disse lækre og velsmagende typer afluksus rom kan findes her hos bevco og vi tilbyder dig et stort udvalg så du kan finde alt hvad du skal bruge. Vi har alt lige fra mørk rom, lys rom, spiced rom, 8 års rom til diverse flavours inden for rom.

Side:
  1. 1
  2. 2

Side:
  1. 1
  2. 2

Fadølsberegner
Event type:
Antal timer:
Antal mandlige gæster:
Antal kvindlige gæster:
Fadølsstorrelse i liter:
Fadøl sælges (Ja/Nej):

Resultat

Antal liter:

Antal haner - anbefalet:

Fustager a 30 liter - anbefalet:

Antal fadøl i alt:

Antal rør der skal købes:


Bemærk at fadølsberegningen kun er vejlende.
HUSK at købe plastikkrus svarende til antal fadøl.
Chat
Se Kurv
Ingen varer
 

ER DU OVER 18 ÅR?

Bekræft venligst at du er min. 18 år for at handle hos Bevco.

Hos Bevco anbefaler vi at alkohol nydes ansvarligt og i små mængder. Er du under 18 år er du stadig velkommen til at købe sodavand og andre drikkevarer uden alkohol. Bemærk at det er ulovligt at købe alkohol for personer under 18 år.