Mixer

Find de rigtige ingredienser til dine drinks og cocktails.

Vi har det meste her! Mixer til enhver smag! En mixer er den ikke-alkoholiske ingrediens til drinks og cocktails. Mixer bruges til at forstærke smagen eller tilføre nye til en drink. Der er mange former for mixere og de kan bruges til at gøre en drink sødere, surere eller mere krydrede.

Nogle mixere ændrer en drinks tekstur eller konsistens, så den bliver tykkere eller mere vandig. Til sidst bruges mixere også til at ændre farven eller give drinken en anden farve. Derudover kan du her på siden finde et udvalg af Funkin Mixers som er et internationalt kendt mixer produkt, der gør det nemt at lave lækre cocktails. Funkin mixer tilsættes blot spiritus og isterninger og du har din cocktail - lige til at nyde.

Funkin mixers kommer i en smart pakning, hvor den nøjagtige mængde mixer til 4 cl. spiritus er tilpasset. Funkin mixer er lavet på 100% natur-produkter, uden kunstige farvestoffer, smag, konserveringsmidler eller sødemiddel.

Side:
  1. 1
  2. 2

Side:
  1. 1
  2. 2

Fadølsberegner
Event type:
Antal timer:
Antal mandlige gæster:
Antal kvindlige gæster:
Fadølsstorrelse i liter:
Fadøl sælges (Ja/Nej):

Resultat

Antal liter:

Antal haner - anbefalet:

Fustager a 30 liter - anbefalet:

Antal fadøl i alt:

Antal rør der skal købes:


Bemærk at fadølsberegningen kun er vejlende.
HUSK at købe plastikkrus svarende til antal fadøl.
Chat
Se Kurv
Ingen varer
 

ER DU OVER 18 ÅR?

Bekræft venligst at du er min. 18 år for at handle hos Bevco.

Hos Bevco anbefaler vi at alkohol nydes ansvarligt og i små mængder. Er du under 18 år er du stadig velkommen til at købe sodavand og andre drikkevarer uden alkohol. Bemærk at det er ulovligt at købe alkohol for personer under 18 år.