Bacardi Breezer Pineapple 4,0% 27,5 cl. 24 flasker (inkl. pant)

Bacardi Breezer Pineapple er en ananas udgave af de populære alkopops. Den har en let syrlig, sød og frisk smag. Bacardi Breezer produceres ud fra en lækker blanding af Bacardi rom, mineralvand og tropisk frugtjuice.

Bemærk: Bacardi Breezer fås ligeledes med Watermelon, Lemon og Orange smag.

370,00 kr

Pr. kasse

  • På lager
  • Dag-til-dag levering
  • Fast Fragtpris på 50,- kr

Bestil nu og din ordre sendes fra vores lager om  !

*Fast fragtpris 50.- kr. Bemærk at Post Danmark bringer pakker ud fra dag til dag, med levering på alle hverdage. Pallegods leveres ligeledes kun på normale hverdage. Post Danmark leverer med 99,5% sikkerhed dagen efter pakken er afsendt fra vores lager.

  • Bacardi Breezer Pineapple 4,0% 27,5 cl. 24 flasker (inkl. pant)
 
Bacardi Breezer Pineapple er en ananas udgave af de populære alkopops. Den har en let syrlig, sød og frisk smag. Bacardi Breezer produceres ud fra en lækker blanding af Bacardi rom, mineralvand og tropisk frugtjuice. Bemærk: Bacardi Breezer fås ligeledes med Watermelon, Lemon og Orange smag.
Alkoholprocent 4

Fragt

Alle bestillinger som foretages inden kl. 14.00, bliver sendt samme dag. Ifølge Post Danmark er der 99% sandsynlighed for, at du vil modtage pakke dagen efter. For en sikkerheds skyld beder vi dig påregne 1-2 hverdage. Pakker udsendes på alle hverdage. Bemærk at posten ikke bringer pakker ud i weekenden og pallegods kun kan leveres på hverdage.

Fragtpriser

Hos bevco.dk har vi en fast lav pris på levering på kun 50,- kr.

Kundeservice

Har du spørgsmål til produkter, levering eller andet er du altid velkommen til at kontakte os. Vi træffes på tlf.: 71 99 22 00 og på info@bevco.dk - eller benyt en af de orange kundeservice faner i bunden af siden.

Juridisk og socialt ansvar

Bemærk at du jf. dansk lovgivning skal være fyldt 18 år for at købe alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og derover. Du skal ligeledes være fyldt 16 år for at købe varer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Aldersgrænsen for tobaksprodukter er 18 år.

“Kollegaerne var vilde med Bevco´s cocktailbar til sommerfesten 2012. Der er allerede blevet snakket om at hyre Bevco til julefrokosten og sågar private arrangementer. Måske et lokalkontor i Aalborg skulle overvejes da ingen kan stille med et totalkoncept lignende. Vi har kun rosende ord til Bevco´s service.”

Jeanette Mentz, Afdelingskoordinator COWI Aalborg

 

“Vores samarbejde med Bevco.dk er yderst tilfredsstillende. Vi har nydt godt af den personlige service og dag-til-dag levering på en hvilken som helst location i DK. Bestemt værd at anbefale til restauratører som ønsker en nem og bekvem håndtering af drikkevarebestillingen.”

Thomas Jørgensen, Indehaver Spektrum Of Scandinavia


“Bevco.dk har fungeret som totalleverandør af drikkevarer mv. til Fyrværkerifestivalen 2012. Rådgivning og udførelsen har været i top fra planlægningsfasen til endt festival. Bevco.dk holder hvad de lover og har sørget for at leveringen af drikkevarer, bareksekvering og lagerstyrringen har fungeret over al forventning.”

Mikael Andersen, Direktør Fyrværkerifestival.dk

 

 

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bacardi Breezer Pineapple 4,0% 27,5 cl. 24 flasker (inkl. pant)

Populære produkter

Fadølsberegner
Event type:
Antal timer:
Antal mandlige gæster:
Antal kvindlige gæster:
Fadølsstorrelse i liter:
Fadøl sælges (Ja/Nej):

Resultat

Antal liter:

Antal haner - anbefalet:

Fustager a 30 liter - anbefalet:

Antal fadøl i alt:

Antal rør der skal købes:


Bemærk at fadølsberegningen kun er vejlende.
HUSK at købe plastikkrus svarende til antal fadøl.
Chat
Se Kurv
Ingen varer
 

ER DU OVER 18 ÅR?

Bekræft venligst at du er min. 18 år for at handle hos Bevco.

Hos Bevco anbefaler vi at alkohol nydes ansvarligt og i små mængder. Er du under 18 år er du stadig velkommen til at købe sodavand og andre drikkevarer uden alkohol. Bemærk at det er ulovligt at købe alkohol for personer under 18 år.